Romanul este superior. Este cel mai tare din parcare. Nu exista nimeni mai bun in lume decat romanul. Uite cam asa credeau si nazistii si uite ce s-a intamplat cu ei. Cu toate ca Romania nu are nici macar cateva procente din puterea militara a Germaniei in razboiul mondial secund, o similare in mentalitate este clar vizibila.

Este foarte trist sa te uiti cu obiectivitate la poporul asta. Din acea tara mica ce putea sa opreasca puterea armata a Imperiului Otoman am ajuns o natie de ipocriti cu imagini de zei. Se vede in cam toate domeniile de activitate. Bloggerii aia mari cred ca stiu tot despre blogging. Politicienii stiu tot despre binele tarii. In general, romanul e cel mai puternic si mai frumos dintre creatiile divine.

Am ales cuvantul “divin” pentru ca la urma urmei cica suntem un popor crestin. E interesant cum preotii astia care cica ar trebui sa fie buni mai mult instiga la ura. Cand a fost #Colectiv preaslavitul ipocrit Daniel a reactionat ca o javra careia nu ii pasa de altceva decat mancarea lui. Cica trebuia chemat ca sa se duca acolo sa faca o slujba. Mosi religiosi strigau Satana sic el mai trist lucru este ca atat de multi romani falnici si frumosi strigau ca “au primit ce merita”. Oare merita tineri de 15-20 de ani sa moara in focuri? Asta spune multe despre ce gandeste romanul. Sa moara capra vecinului, nu?

“Mama de ce nu m-ai scapat la nastere? Poate ieseam un pic mai prost ca pastele mamei mele, atata creier n-are rost.”

Am simtit versul asta atat de dureros trecand prin mine. Vad peste tot ipocrizie. E acolo in tineretul ce voteaza orbeste cu oricine nu e PSD si te injura daca nu votezi, te face “cacat” daca nu te duci la vot, chit ca se numeste DREPT la vot nu obligatie la vot. Oare oamenii astia stiu ce era in Germania cand s-a ridicat zidul? Le place “The Wall” ca e cool sa asculti Pink Floyd. La istorie si invatat din ce s-a intamplat, mai greu.

“E vina lui Basescu.”

Cand vine vorba de politica romanul da vina pe cel care era inainte. Mereu. E vina lui Basescu pentru tot ce se intampla acum. Inainte, Basescu era salvatorul lumii. In rolul de Basescu putem pune pe oricine din scena politica. Si asa nimeni nu stie nimic despre oamenii aia de fapt. Votantii PSD sustin schimbarea constitutie ca doar Dragnea saracul a fost aranjat de Basescu. Cum dracu doar ei stiu. Dupa ce dispare Dragnea sa vedem cine va fi urmatorul.

“Romanul se pisa pa pestii mari.”

Romanul stie mai bine. E mai destept decat Stephen Hawking. L-a blestemat Dumnezeu ca se ocupa cu stiinte dintr-alea in loc de calea divina. Am fost dezgustat cand am vazut comentarii dintr-astea pe pagina unui om extrem de important pentru evolutia noastra si pentru acele device-uri pe care le folosesc cei care ii injura acum. Bineinteles, Dumnezeu este salvarea. Doar el e atotputernic, bun, extraordinar si are grija de crestini. Tot el porneste razboaie sfinte si arde pe aia de la #Colectiv ca pedeapsa. Interesant. Cum poti sa te contrazici spunand ca Dumnezeu este bun dar a dat foc unor oameni? Nimeni nu vede problema aici?

Romanul stie totul despre muzica. Stie ce inseamna muzica buna. Stie ca Doc de mai jos s-a vandut pentru bani. Stie ca Basescu a futut Romania. Stie ca Dragnea e salvarea. Stie ca el e cel mai smecher. Romanul stie tot cand il intrebi. Nu conteaza despre ce vorbesti. El stie mai bine decat toti, individual, despre orice. Fiecare roman e un Einstein dar stai, ala e in iad ca doar nah, anti-Dumnezeu, stiinta, alea alea.

“Moastele sunt scaparea cand tu ti-ai ratat viata!”

Moastele sunt peste tot. Exista mereu o persoana vinovata pentru tot ce face romanul gresit. E Basescu. E Macdonalds. E Mega Image. Mereu exista ceva acolo pe care dam vina. Nu se da vina vreodata pe lene si pe faptul ca nu esti interesat sa inveti, sa evoluezi. Ce conteaza ce stii tu in comparatie cu altul? Meritati acelasi salar ca doar ati facut aceeasi scoala. Ce conteaza ca ala a avut rezultate de zeci de ori mai bune ca tine?

Hai sa inchei. Sper ca unii au prins multele ironii de mai sus. Romanul e roman. Nu e frumos, nu e invatat si nu i se cuvine absolut nimic. Romanul este ipocrit. Cu cat acceptam asta mai rapid, cu atat mai bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s